Bæredygtig camping

Bæredygtig camping

Camping er en af ​​de mest bæredygtige og miljøvenlige ferieformer.
På Mariager camping har vi miljøcertificeringen Green Stay, som bevis på vores indsats – men i kan også sagtens gøre en forskel når i campere.

Bæredygtig camping – Green Stay

Camping er en af ​​de mest bæredygtige og miljøvenlige ferieformer. Camping er generelt et markant mere klimavenligt valg end charter og flyferier, men der er mange måder, hvor du som campist kan bidrage med at gøre din ferie mere bæredygtig og beskytte naturen omkring dig. Det gælder alt lige fra dit valg af campingplads og transportmiddel til adfærd på pladsen.

På denne side kan du finde gode informationer og artikler om, hvordan du kan gøre din campingferie mere bæredygtig.
Du har også mulighed for at finde certificerede bæredygtige campingpladser, så det bliver nemmere for dig at tage det grønne valg.

Læs mere om Bæredygtig camping

Sov Trygt

Vi samarbejde med Kruse Vask, som er et bæredygtigt og nærværende vaskeri. De tænker ansvarlighed både globalt og lokalt – helt fra bomuldsmarken og hele vejen til vores gæster. Når deres tekstiler bliver kasseret, bliver de genbrugt til nye produkter lavet på lokale social økonomiske virksomheder.
Det kalder vi Sov trygt.

Ren fornøjelse

Alle vores rengøringsmidler er miljømærket – og vi gør rent efter de nyeste og meste miljøvenlige metoder.

Natur-Energi med to grønne blade

Vores strøm kommer udelukkende fra vedvarende energi, samtidig bruge vi lavenergi alle steder, hvor det er muligt  – det giver god mening for os og ikke mindst miljøet. Med grøn strøm sparer vi omgivelserne for 142 g. CO2 pr. KWh – for vores vedkommende bliver det en besparelse på mere end 14 tons Co2 om året.