Fjordbobler

Fjordbobler – 18m2 luksus placeret på en platform med udsigt over Mariager Fjord. Boblerne har egne træterrasser og udendørs brus.

 
 
 
 
 
 
 
1
1

Glampingferie i Nordjylland

Fjordbobler er en ny overnatningsform på Mariager Camping & Hytter. Fjordboblerne er et outdoor hotelværelse, der er skabt til alt slags vejr og placeret med panoramaudsigt over Mariager Fjord. I Fjordboblerne bliver du mødt af en skøn opredt dobbeltseng, loungemøbler og biopejs. Der er stort panoramavindue hvorfra du kan nyde udsigten ud over fjorden samt naturens omskiftelighed.

Fjordboblerne er til 2 personer – med minibar/køleskab, kaffe/te samt service til 2 personer. Håndklæder er inkluderet. Rygning er ikke tilladt.

Fjordboblerne er navngivet efter interiør og beliggenhed – Fjordblå og Skovgrøn.
NYHED 2022 er Fjordboblen Solgul.

Priser og perioder 2023

Vælg måned |

Generelt

Åben 04.05 – 17.09

Ankomst: fra kl. 15.00
Afrejse: senest kl. 11.00

Tilkøb

Det er muligt at leje badekåbe.
Morgenmadskurv (kaffe/the, juice, brød, pålæg, ost og frugt).
Minibar med kolde drikke.

Fjordboblerne er eksklusivt for 2 personer (min. 14 år). Det er derfor ikke muligt at tilkøbe ekstra personer, børn eller babyer i Fjordboblerne.

Hunde

Det er ikke tilladt at medbringe hunde i Fjordboblerne

Afbestillingsforsikring

Ønsker I ekstra tryghed på jeres ferie? Tegn en afbestillingsforsikring for kun 6,25% Forsikringen skal tegnes senest 2 dage efter bookingen. Og bookingen skal være foretaget mindst 3 dage før ankomst.

Forsikringen kan købes her: Afbestillingsforsikring.

Opladning – elbiler

Vi har to ladestander/pladser til elbiler på campingpladsen. Hver stander tilbyder 16 amp. Det er ikke muligt at lade elbilen ved fjordboblerne.
I byen er der ligeledes to ladestandere fra E-on 100 m. fra campingpladsen.
Ladestationer i Mariager og omegn

Værd at vide

Praktiske oplysninger

Fjordboblerne er støttet af LAG Himmerland under projekttitlen: Outdoor ECO hotel.

Hvad er glamping?

Glamping er en sammensætning af ordene glamourøst og camping, som i den grad kendetegner vores Fjordbobler. Fjordboblerne har udsigt direkte til Mariager Fjord. De har en glamourøs indretning med en hyggelige atmosfære. Og her slipper du for alt bøvl med det praktiske. Fjordboblerne er nemlig klar til indflytning, så du kun skal koncentrere dig om at nyde din ferie. Tilsæt dette med en vidunderlig udsigt udover Mariager Fjord og Himmerland, og du har en rigtig glampingoplevelse