Fjordbobler

Fjordbobler – 18m2 luksus placeret på en platform med udsigt over Mariager Fjord. Boblerne har egne træterrasser og udendørs brus. Det er Glamping når det er bedst.

 
 
 
 
 
 
 
1
1

Glampingferie i Nordjylland

Fjordboblen er oprindeligt et telt, som er udviklet af NASA til ekspeditioner i rummet. Nu står der 3 af slagsen og spejder ud over Mariagerfjord.

Du får et outdoor hotelværelse for 2 personer, som er skabt til alt slags vejr. Der er et stort panoramavindue hvorfra I kan nyde naturens omskiftelighed og udsigten ud over fjorden. Når vejret tillader det, kan udsigten nydes på jeres egen møblerede terrasse, som er hævet over jorden for at sikre det bedste kig ud over fjorden.

Fjordboblerne indeholder bl.a. biopejs, opredt dobbeltseng og loungemøbler. Desuden er der mini/køleskab, kaffe/te og service til 2 personer. Håndklæder er inkluderet.

Book dit fortryllende ophold nu og skab minder, der vil vare hele livet.

Priser 2024

Vælg måned |

Generelt

Åben 03.05 – 15.09

Ankomst: fra kl. 15.00
Afrejse: senest kl. 11.00

Tilkøb

Det er muligt at leje badekåbe.
Morgenmadskurv (kaffe/the, juice, brød, pålæg, ost og frugt).
Minibar med kolde drikke.

Fjordboblerne er eksklusivt for 2 personer (min. 13 år). Det er derfor ikke muligt at tilkøbe ekstra personer, børn eller babyer i Fjordboblerne.
Ligesom man ikke kan have gæster på besøg ved fjordboblerne – ved gæster henvises til fælles områderne.

 

Hunde

Det er ikke tilladt at medbringe hunde i Fjordboblerne

Opladning – elbiler

Vi har to ladestander/pladser til elbiler på campingpladsen. Hver stander tilbyder 16 amp. Det er ikke muligt at lade elbilen ved campingvognen.
I byen er der ligeledes to ladestandere fra E-on 100 m. fra campingpladsen.
Ladestationer i Mariager og omegn

Vilkår for ændring og afbestilling af ophold

Du har mulighed for at vælge en BASIC, FLEX eller PREMIUM ydelse ifm. din booking. Vælge du FLEX eller PREMIUM har du mulighed for at ændre / afbestille din booking. Vælger du BASIC har du ikke denne mulighed. Vi gør opmærksom på at vælger du ikke FLEX eller PREMIUN, så er BASIC den valgte. Se mere her

Værd at vide

Praktiske oplysninger

Fjordboblerne er støttet af LAG Himmerland under projekttitlen: Outdoor ECO hotel.

Hvad er glamping?

Glamping er en sammensætning af ordene glamourøst og camping, som i den grad kendetegner vores Fjordbobler. Fjordboblerne har udsigt direkte til Mariager Fjord. De har en glamourøs indretning med en hyggelige atmosfære. Og her slipper du for alt bøvl med det praktiske. Fjordboblerne er nemlig klar til indflytning, så du kun skal koncentrere dig om at nyde din ferie. Tilsæt dette med en vidunderlig udsigt udover Mariager Fjord og Himmerland, og du har en rigtig glampingoplevelse