Fjordbobler

Fjordbobler – 18m2 luksus placeret på en platform med udsigt over Mariager Fjord. Boblerne har egne træterrasser og udendørs brus.

 
 
 
 
 
 
 
1
1

Fjordbobler

Fjordbobler er en ny overnatningsform på Mariager Camping & Hytter. Boblerne er en form for outdoor hotelværelse, der er skabt til alt slags vejr og placeret med panoramaudsigt over Mariager Fjord. I Fjordboblerne bliver du mødt af en skøn opredt dobbeltseng, loungemøbler og biopejs. Der er stort panoramavindue hvorfra du kan nyde udsigten ud over fjorden samt naturens omskiftelighed.

Fjordboblerne er til 2 personer – med minibar/køleskab, kaffe/te samt service til 2 personer. Håndklæder er inkluderet. Rygning er ikke tilladt.

Fjordboblerne er navngivet efter interiør og beliggenhed – Fjordblå og Skovgrøn. NYHED 2022 er Fjordboblen Solgul.

Vælg datoer for det ønskede ophold i kalenderne i onlinebooking – og vælg herefter Fjordbobler i menuen, for at se ledighed og booke.

Priser og perioder 2022

Vælg måned |

Generelt

Åben 06.05 – 25.09

Ankomst: fra kl. 15.00
Afrejse: senest kl. 11.00

Tilkøb

Det er muligt at leje badekåbe.
Morgenmad kan købes på pladsen.
Minibar med kolde drikke.

Fjordboblerne er eksklusivt for 2 personer. Det er derfor ikke muligt at tilkøbe ekstra personer, børn eller babyer i Fjordboblerne.

Hunde

Det er ikke tilladt at medbringe hunde i Fjordboblerne

Afbestillingsforsikring

Ønsker I ekstra tryghed på jeres ferie? Tegn en afbestillingsforsikring for kun 6,25% Forsikringen skal tegnes senest 2 dage efter bookingen. Og bookingen skal være foretaget mindst 3 dage før ankomst.

Forsikringen kan bestilles her: Afbestillingsforsikring.

Opladning – elbiler

Vi har to ladestander/pladser til elbiler på campingpladsen. Hver stander tilbyder 16 amp. Det er ikke muligt at lade elbilen ved fjordboblerne.
I byen er der ligeledes to ladestandere fra E-on 100 m. fra campingpladsen.
Ladestationer i Mariager og omegn

Værd at vide

Praktiske oplysninger

Fjordboblerne er støttet af LAG Himmerland under projekttitlen: Outdoor ECO hotel.