Overnatningsmuligheder

På Mariager Camping & Hytter kan du overnatte i egen campingvogn, telt og autocamper. Eller benytte dig af det brede udvalg af udlejningsenheder – her finder du både traditionelle og luksus hytter samt 2 personers Fjordbobler.

CampingAutocamperLuksushytterFjordhytteMariagerhytteVærelseshytteFjordbobler

Camping i egen vogn/telt

Campingpladsen er delt op i flere områder. Her kan du vælge mellem udsigtspladser, fjordpladser samt pladser omkranset af bevoksning.

Se muligheder og priser

Autocampere

Vi har ideelle faciliteter til autocamper. Vi har Stellplatz udenfor bom, der er åben 24/7 året rundt, og pladser med egen træterrasse i 1. parket med udsigt til Mariager Fjord.

Se muligheder og priser

Luksushytter

Vores Luksushytter findes to varianter – Funkis og Excellent. Begge udstyret med køkken og badeværelse – og en fantastisk udsigt over Mariager Fjord.

Se hytter og priser

Fjordhytter

Fjordhytter på 18 m2 med soveværelse og toilet.  En traditionel hytte, som er opgraderet til mere moderne og nutidig standard.

Se hytter og priser

Mariagerhytter

Mariagerhytter på 18 m² med soveafdeling med 4 køjer. Mariagerhytten er en fin lille hytte med alle nødvendighederne. Nyhed 2022 – tilbygning med entre og toilet.

Se hytter og priser

Værelseshytter

Værelseshytter på 10 m² med to enkelt senge. Værelseshytterne er velegnede, når du er sammen med andre og blot behøver et sted at sove.

Se hytter og priser

Fjordbobler

Fjordbobler på 18m2. Luksustelt placeret på en platform med udsigt over Mariager Fjord med egne træterrasser og udendørs brus.

Se muligheder og priser