Campingplads oversigt

Se forklaringer og pladsoversigt i fuld størrelse, og vælg hvor du helst vil bo.

Pladsoversigt

Campingpladsen er delt op til fire områder. Område 1 – et mindre område, hvor beplantningen giver læ og en hyggelig atmosfære. Område 2 – en ”gryde” omkranset er bevoksning.  Område 3 – pladsens højeste område med udsigt udover fjorden.  Område 4 – et område som ligger helt ned til fjorden med en fantastisk udsigt.

Herunder kan du læse om, hvordan pladsen er indrettet og se pladsoversigten i fuld størrelse.

Der er WIFI på hele pladsen.

Område 1 – plads 101-113 / 115-116

Pladserne ligger på et mindre område, bestående af 11 store enheder og 2 luksus hytter (Funkis). Området er omgivet af hæk og anden beplantning, hvilket giver godt læ og en hyggelig atmosfære. Det er tæt ved servicebygning 5 – indeholdende dame og herreafsnit, familierum, samt køkken.  Pladserne 115-116 ligger særskilt på en lille trekantsplads.

Område 2 – plads 201-221

Området ligger i en “gryde” omkranset af bevoksning. Det ligger ved servicebygning 5 – indeholdende dame og herreafsnit, familierum, samt køkken.

Fjorden ligger 50 m. fra området. Pladserne er også velegnet til telte.

Område 3 – plads 301-337

Området ligger højt placeret med udsigt udover fjorden. Der er godt læ – og i forlængelse af området ligger der et grønt område med badebro, vandresti langs fjorden og skov. Afstand til servicebygning ca. 150 m. (bygning 5) og butik ca. 300 m. (bygning 1). Fjordboblerne ligger i dette område.

Område 4 – plads 1-86

Området ligger helt ned til fjorden med udsigt over vandet.

På området ligger servicebygning 2 – indeholdende Bad og toilet, puslerum og handicaprum, samt køkken og tv-/opholdsstue. Der er grillområde og “udekøkken” (bygning 4). Legepladsen og hytter er ligeledes i dette område. Pladsen ligger også tæt ved informationen og butikken (bygning 1).