At være ved fjorden!

Vand kan noget ganske særligt – hvad enten du er til afslapning eller aktiviteter. Med pladsens placering lige ned til Mariager Fjord er tilgængeligheden åbenlys og mulighederne mange.

vandaktiviteter-mariager-fjord

At sejle
 
 
 
 
1
1

En tur på Mariager fjord

Fjorden er en fantastisk legeplads. Medbring dit eget udstyr, eller lej det på stedet – og oplev alt fra vandet. På Mariager Camping kan du leje havkajakker, fiskekajakker (sit-on-top) og SUP boards.

Fra 1. juni til 1. september (hvis vejret tillader det) kan man leje udstyr (herunder pagajer og redningsveste) på Mariager camping. Fra kl. 10.00 til 18.00.

2 timer: DKK 200,00 | 4 timer: DKK 300,00 | 1 dag: DKK 400,00

bade-svoemme-i-fjorden

At svømme
 
 
 
 
1
1

Badning og hygge ved vandet

Mariager Fjord har en høj vandkvalitet – og den høje vandkvalitet gør at du sagtens kan tage bade og hygge ved vandet. De rolige og trygge badeforhold er desuden ideelt for børn.

I forlængelse af pladsen finder også en badebro – og det grønne areal ned til badebroen er perfekt til afslapning og aktiviteter.
200 m fra campingpladsen ligger Mariager vandpark 100 m ude i fjorden. Vandparken er til fri afbenyttelse (Svømmevest er obligatorisk – medbring din egen eller benyt en af parkens) 

Ønsker I at køre lidt, kan vi anbefale stranden ved Øster Hurup – ca. 35 km. fra Mariager. Stranden er meget børnevenlig og med den østvendte kyst, får du ekstremt roligt vand.

fiskeri-mariager-fjord

At fiske
 

Fantastisk ørredfiskeri

Mariager fjord er kendt for fantastisk ørredfiskeri. Havørrederne kaldes populært for “sølvtøj” – og navnet referer til ørredens smukke sølvfarve kombineret med, at det er en af de mest eftertragtede fisk blandt lystfiskere. De optræder her i et antal, der gør ørredfiskeri i Mariager Fjord til noget helt unikt i Danmark.

Der findes flere gode fiskesteder ved Mariager Fjord – læs mere på Lysfiskerimariagerfjord.dk

Læs om Seatrout Mariagerfjord her

Læs også om fisketips og gode fiskesteder i Mariager Fjord på campingogfiskeri.dk, ligesom du her kan booke guidede fisketuren – Lystfiskeri i Danmark

Mariager Camping & Hytter ligger helt nede til Mariager fjord, og er et perfekt udgangspunkt for fiskeri i fjorden. Vi har ligeledes fiskerensemuligheder og tilbyder frysekapacitet.

btn

Overnatningsmuligheder

Overnatningsmuligheder

Vi har et bredt udvalg af overnatningsmuligheder til enhver smag og prisklasse. Overnat i luksuriøse glampingtelte, hyggelige hytter eller medbring din egen campingvogn, autocamper eller telt. Fælles for alle overnatninger er adgangen til den skønne udsigt over Mariager Fjord.

CAMPING

Moderne faciliteter på pladsen
Smuk udsigt til fjorden
Se mere

HYTTER

Overnat i vores lækre hytter
Alle hytter er med eget bad/toilet
Se mere

AUTOCAMPERE

Stort udvalg af pladser
Lej pladser med egen terrasse
Se mere

FJORDBOBLER

Overnat i vores glampingtelte
Panoramaudsigt over fjorden
Se mere