At være ved fjorden!

Vand kan noget ganske særligt – hvad enten du er til afslapning eller aktiviteter. Med pladsens placering lige ned til Mariager Fjord er tilgængeligheden åbenlys og mulighederne mange.

At sejle

En tur på Mariager fjord

Fjorden er en stor legeplads. Medbring dit eget udstyr eller lej det på pladsen – og oplev det hele fra vandsiden. På pladsen kan du leje Havkajakker, Fiskekajakker (sit-on-top) og SUP boards. Se de blå stier

Det er muligt at leje udstyr (inkluderer også pagaj og redningsvest) på pladsen fra 1. juni – 1. september (hvis vejret tillader det). I tidsrummet kl. 10.00 – 18.00. Se vores Udlejningsbetingelser

2 timer:  kr. 200,00 | 4 timer: kr. 300,00 | 1 dag: kr. 400,00

Der er gratis bådslip lige ved siden af pladsen, hvis du medbringer en jolle. Ellers er der også mulighed for at leje en jolle via Hadsund jolleudlejning.

At svømme

Badning og hygge ved vandet

Mariager Fjord har en høj vandkvalitet – og den høje vandkvalitet gør at du sagtens kan tage bade og hygge ved vandet. De rolige og trygge badeforhold er desuden ideelt for børn.

I forlængelse af pladsen finder også en badebro – og det grønne areal ned til badebroen er perfekt til afslapning og aktiviteter.

Ønsker I at køre lidt, kan vi anbefale stranden ved Øster Hurup – ca. 35 km. fra Mariager. Stranden er meget børnevenlig og med den østvendte kyst, får du ekstremt roligt vand.

At fiske

Fantastisk ørredfiskeri

Mariager fjord er kendt for fantastisk ørredfiskeri. Havørrederne kaldes populært for “sølvtøj” – og navnet referer til ørredens smukke sølvfarve kombineret med, at det er en af de mest eftertragtede fisk blandt lystfiskere. De optræder her i et antal, der gør ørredfiskeri i Mariager Fjord til noget helt unikt i Danmark.

Der findes flere gode fiskesteder ved Mariager Fjord – læs mere på Mariagerfjordguide.dk

Læs om Seatrout Mariagerfjord her

Læs også om fisketips og gode fiskesteder i Mariager Fjord på campingogfiskeri.dk, ligesom du her kan booke guidede fisketuren – link

Mariager Camping & Hytter ligger helt nede til Mariager fjord, og er et perfekt udgangspunkt for fiskeri i fjorden. Vi har ligeledes fiskerensemuligheder og tilbyder frysekapacitet.

btn

Overnight Stay

Overnight Stay

CAMPING

Se mere

HYTTER

Se mere

AUTOCAMPERE

Se mere

FJORDBOBLER

Se mere