Gavekort

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet.

Mariager Camping – på kanten af Mariager Fjord

Her er der mulighed for at holde fridage med fødderne i vandkant. Pladsen ligger lige op til skov, og kun 300 m til bymidten af den gamle købstad Mariager.

Mariager Camping er med sin unikke beliggenhed det naturlige valg for moderne børnefamilier og aktive ældre, som ønsker en kvalitetesferie i rolige og trygge omgivelser. Campingpladsen er et godt udgangs- punkt for udflugter, naturoplevelser, cykel- og løbetur, samt kulturelle oplevelser og samvær på tværs af generationer. Vi samarbejder med tennis og golfklubber, udlejer cykler og kajakker, har idelle muligheder for fiskeri – altsammen på eller tæt ved campingpladsen. Fra campingpladsen er der kun 2. min. gang til centrum i den idyliske gamle købstad, Mariager, med de toppede brosten, bindingsværkshusene og stok- roserne eller til marinaen, som i sommerperioden summer af liv og aktivitet.

Mariager er netop blevet certificeret som CittaSlow by, og er som Danmarks 2. by blevet optaget i det eks- klusive selvskab.

Hunde på Mariager Camping

Campingferie er for hele familien, også de firbenede. Derfor er hunde også velkomne på Mariager Camping. Der er blot enkelte regler, som skal overholdes.

  • Hunde skal være i snor når i færdes på pladsen, også ved campingvognen.
  • Hundegård er ikke tilladt – dette af hensyn til vore andre gæster og hunde.
  • Men i må selvfølgelig gerne have et lille aflukke ved teltet, så jeres hund kan gå frit i teltet. Er i i tvivl så spørg.
  • Luftning skal ske udenfor campingpladsen – vi ligger lige ved skov og strand så der er masser af dejlige luftningsmuligheder.

Praktiske oplysninger

Vi har her samlet svarende på nogle af de de spørgsmål i måtte have in- den jeres ferie på Mariager camping begynder. Har i yderligere spørgsmål er i altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at byde jer velkom- men til Mariager og på Mariager camping. Læs mere her

Miljø Camping

På Mariager Camping værner vi om miljøet – og vi håber i vil hjælpe os med dette. I 2009 modtog vi EU ́s miljøblomst som tegn herpå.

Smiley rapport

Se kontrol rapporten Se kontrol rapport, ved at klikke på billedet.