Om pladsen

Mariager Camping og Hytter ligger på kanten af Mariager Fjord. Lige op til skov, og kun 300 meter til bymidten af den gamle købstad Mariager. Her bliver man motiveret til leg, glæde og fællesskab ved fjorden og i skoven.

 
 
 
1
1

At være på kanten af Mariager Fjord

Mariager Camping & Hytter er med sin unikke beliggenhed det naturlige valg for moderne ferieturister, som ønsker kvalitetsferie i rolige og trygge omgivelser. Her er plads til at være i naturen, være sammen, være ved fjorden, være nysgerrig eller blot at være… i ferien.

Pladsen er et godt udgangspunkt for udflugter, naturoplevelser, cykel- og løbetur, samt kulturelle oplevelser. Fra pladsen er der få minutters gang til centrum af den idylliske gamle købstad, Mariager. En hyggelige by med toppede brosten, bindingsværkshusene og stokroserne eller en marina, som i sommerperioden summer af liv og aktivitet.

Mariager Camping & Hytter samarbejder med tennis- og golfklubber, udlejer cykler, SUP og kajakker. Her er ligeledes ideelle muligheder for fiskeri. Alt sammen på eller tæt ved pladsen.

Mariager er tidligere blevet certificeret som CittaSlow by, og er som Danmarks 2. by blevet optaget i det eksklusive selskab.

Camping med hund

Campingferie er for hele familien, også de firbenede. Derfor er hunde selvfølgelig også velkomne på Mariager Camping. Der er blot enkelte regler, som skal overholdes.

  • Hunde skal være i snor, når I færdes på pladsen – også ved campingvognen.
  • Hundegård er ikke tilladt – af hensyn til vore andre gæster og hunde.
  • I må selvfølgelig gerne have et lille aflukke ved teltet, så jeres hund kan gå frit i teltet. Er I i tvivl, så spørg.
  • Luftning skal ske udenfor campingpladsen. Lige ved siden af pladsen finder du skov og strand, så der er masser af dejlige luftningsmuligheder.

Praktiske oplysninger

Du finder svar på de mest almindelige spørgsmål i forbindelse med din ferie på Mariager Camping & Hytter – Læs dem her. Desuden finder du vores digitale gæstebog her.

Har I yderligere spørgsmål, er I altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Smiley rapport

Se kontrolrapport ved at klikke på billedet.

Smiley