Oplevelser i Mariager

Historiske oplevelser, idylliske omgivelser, fantastisk natur og skjulte skatte. Mariager byder på mange forskellige oplevelser – alt sammen inden for gåafstand.

 
 
 
 
 
 
 
1
1

Mariager og omegn

Oplevelserne i Mariager og omegn spænder bredt – dyk ned i den historiske by eller udforsk den omkringliggende natur.
Tag en sejltur med Svanen på Mariager Fjord eller snup en tur med Veterantoget. Alt sammen i gåafstand fra campingpladsen – Bykort over Mariager.

I Mariager er der mange gode handelsmulighed med daglig varebutikker og specialbutikker, ligesom der flere gode spisesteder – cafe og restauranter.
Hotel Postgaarden | Motel Landgangen | Café Salt | Resturant A´porta

Flere gode spisesteder i omegnen
Hvidsten Kro | Mariagerfjord Golfrestaurant | Davinci Ristorante |
Resturant Uafhængig | Bies Bryghus |

Top 10 seværdigheder i Mariager – og der findes mange flere

Mariager – Rosernes by

Mariager er en by fyldt med charme og atmosfære – her vil du mærke ro og nærvær mens idyllen spreder sig, og der er langt til storbysferie, stress og jag.

I Mariager er husene skæve, vejene af brosten og bindingsværkshusene er prydet med malede døre og roser. Mariager er kendt for sin gamle smukke bymidte, men også for den imponerende klosterkirke, Rosenhaven og spændende attraktioner. Mariager er en by, der emmer af kultur og historie.

En gåtur i Mariagers brostens-belagte bykerne er som at træde flere hundrede år tilbage i tiden – Mariager Brochure

Mariager Klosterkirke og kloster

Et besøg i Mariager bør også omfatte et besøg i byens prægtige Klosterkirke. Den er et imponerende syn – set både udefra og inde.

Så snart du kommer til Mariager, vil du se kirkens tårn rage op over de høje træer. Den imponerende kirke ligger smukt og malerisk omgivet af en lille sø, majestætisk høje træer og de smukke rester af det, der engang var et imponerende kloster. Sammen vidner det om Mariagers historiske storhedstid.

Kirken er åben fra solopgang til solnedgang – Mariager kirke