mariagercamping kunst mariagercamping natur mariagercamping natur
mariagercamping natur mariagercamping natur mariagercamping natur mariagercamping natur

Autocamper

på Mariager Camping

På Mariager camping kan vi tilbyde alt lige fra quickstop (Kl. 20.00 - 10.00) til dem der er på farten og blot ønsker en overnatning under ordnede forhold - til pladser med egen terasse i 1. parket med udsigt til Mariager Fjord.

 

 

Quick camping

Pladsen til Quick camping er placeret lige udenfor selve campingpladsen og er åben 24 timer i døgnet. Her er der mulighed for sen ankomst og tidlig afrejse under trygge og ordentlige forhold. Pladsen er velegnet til jer, som ikke har behov for at benytte campingpladsens faciliteter, men blot ønsker en overnatning. Pris kr. 100,00. Strøm koster kr. 37,00.
Quickcamping giver ikke adgang til pladsens faciliteter samt camperservice. Dette kan tilkøbes for kr. 50,00.

Se pladskort for placering af Quick camping

 

/2
 

Camperpladser med egen terrasse

Pladser med egen terrasse i 1. parket ved Mariager fjord - 5 meter fra vandkant. Pladerne er befæstede og lige til at kører til.
Nyd solopgangen og - nedgangen over Danmarks smukkeste fjord fra din egen terrasse. Pris kr. 210,00 inkl. 2 personer i lavsæsonen.

/2
 

Quickstop pladser indenfor bom

Quickstop er et godt tilbud til autocampere, der er på farten hele dagen og blot har brug for en tryg og sikker nattesøvn. Her er der mulighed for at komme af med husholdningsaffald og spildevand på en forsvarlig og miljøvenlig måde samt tanke frisk drikkevand.
Quickstop gælder i tidsrummet kl. 20.00 - 10.00 og inkluderer to personer. Pris kr. 150,00. Gyldigt campingpas skal anvendes.

/2
 

Camper-service

Her er der mulighed for at få  tømt affaldsvand og kemisk toilet, samt få påfyldt drikkevand - altsammen ganske gratis. 

/1