mariagercamping kunst mariagercamping natur mariagercamping natur
bestil-gavekort-orange

mariagercamping natur mariagercamping natur mariagercamping natur mariagercamping natur

Autocamper - Stellplatz

på Mariager Camping

På Mariager camping kan vi kan alt lige fra Quickcamping, som er placeret udenfor bom, og er velegnet til dem der er på farten og blot ønsker en overnatning under ordnede og tryghed forhold - til pladser med egen træterrasse i 1. parket med udsigt til Mariager Fjord.

 

 

Camperpladser med egen terrasse

Pladser med egen terrasse i 1. parket ved Mariager fjord - 5 meter fra vandkant. Pladerne er befæstede og lige til at kører til.
Nyd solopgangen og - nedgangen over Danmarks smukkeste fjord fra din egen terrasse. Pris kr. 200,00 inkl. 2 personer i lavsæsonen.

 

Die-Camper.com besøgte vores plads i juni 2015 og lavede en lille video.

 

 

/4
 

Quick camping/stellplatz indenfor bom

Et godt tilbud til autocampere, der er på farten hele dagen og blot har brug for en tryg og sikker nattesøvn. Her er der mulighed for at komme af med husholdningsaffald og spildevand på en forsvarlig og miljøvenlig måde samt tanke frisk drikkevand.
Pris kr. 150,00. Prisen inkluderer to personer. Gyldigt campingpas skal anvendes.

/2
 

Quick camping udenfor bom - åben året rundt.

Pladsen til Quick camping er placeret lige udenfor selve campingpladsen - ved siden af indkørslen. Den er åben 24 timer i døgnet året rundt.
Her er der mulighed for sen ankomst og tidlig afrejse under trygge og ordentlige forhold. Den er velegnet til korte ophold i Mariager 
Pris kr. 100,00 pr. enhed. Der er mulighed for tilkøb af strøm (kr. 40,00). Campingpladsens øvrige facilitetet er lukket for vinteren.
IN Checkning og betaling foregår i gården.

 

/3
 

Camper-service

Her er der mulighed for at få  tømt affaldsvand og kemisk toilet, samt få påfyldt drikkevand - altsammen ganske gratis. 

/1