mariagercamping kunst mariagercamping natur mariagercamping natur
bestil-gavekort-orange

mariagercamping natur mariagercamping natur mariagercamping natur mariagercamping natur

Autocamper

på Mariager Camping

På Mariager camping kan vi tilbyde alt lige fra quickstop (Kl. 20.00 - 10.00) til dem der er på farten og blot ønsker en overnatning under ordnede forhold - til pladser med egen terasse i 1. parket med udsigt til Mariager Fjord.

 

 

Quick camping - åben året rundt.

Pladsen til Quick camping er placeret lige udenfor selve campingpladsen - ved siden af indkørslen. Den er åben 24 timer i døgnet året rundt.
Her er der mulighed for sen ankomst og tidlig afrejse under trygge og ordentlige forhold. Den er velegnet til korte ophold i Mariager 
Pris kr. 100,00 pr. enhed. Der er mulighed for tilkøb af strøm (kr. 40,00). Campingpladsens øvrige facilitetet er lukket for vinteren.
IN Checkning og betaling foregår i gården.

 

/2
 

Camperpladser med egen terrasse

Pladser med egen terrasse i 1. parket ved Mariager fjord - 5 meter fra vandkant. Pladerne er befæstede og lige til at kører til.
Nyd solopgangen og - nedgangen over Danmarks smukkeste fjord fra din egen terrasse. Pris kr. 208,00 inkl. 2 personer i lavsæsonen.

Die-Camper.com besøgte vores plads i juni 2015 og lavede en lille video.

 

/2
 

Quickstop pladser indenfor bom

Quickstop er et godt tilbud til autocampere, der er på farten hele dagen og blot har brug for en tryg og sikker nattesøvn. Her er der mulighed for at komme af med husholdningsaffald og spildevand på en forsvarlig og miljøvenlig måde samt tanke frisk drikkevand.
Quickstop gælder i tidsrummet kl. 20.00 - 10.00 og inkluderer to personer. Pris kr. 150,00. Gyldigt campingpas skal anvendes.

/2
 

Camper-service

Her er der mulighed for at få  tømt affaldsvand og kemisk toilet, samt få påfyldt drikkevand - altsammen ganske gratis. 

/1